• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Tweedehands Gigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Tweedehands Gigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Tweedehands Gigant
Je bent hier:

VAKANTIE met uw hond ARDENNEN survival enz.

190,-
Aangeboden
Donderdag 16 mei, 2019

Wij verhuren Stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, met douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de Belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings met heel veel recreatie.
Wifi op beide campings. Goede WANDEL en FIETSVAKANTIE mogelijkheden voor alle leeftijden door België, Duitsland en Luxemburg. MOUNTAINBIKEN over de Hoge Venen De barbeque en ook HUISDIEREN zijn bij ons TOEGESTAAN. Men spreekt Nederlands. Het circuit van SPA/FRANCORCHAMPS op 20 min.
Shuttelbus tijdens de formule 1.

ANWB Camping Polleur ligt in het begin van de Ardennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur en jeugd disco. Veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog SURVIVAL met alle outdoor sporten. o.a. KAJAKKEN, RAFTING, KLIMMEN en ABSEILEN, Speleologie, Mountainbike, Quads rijden, Jeu de boules en nog veel meer!

Familie Camping Oos Heem in de hoge Ardennen bij Luxemburg. Het is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad.

Aanbieding; April, mei juni, september en oktober (7=9) 9 Dagen huren, 7 betalen.
Aanbieding; juli/aug. Dan geven wij korting indien u twee aaneengesloten weken huurt.

Telefoon: 0455753111
Website: www.stacar.nl

Ga naar de website
VAKANTIE met uw hond ARDENNEN survival enz.
CARAVAN verhuur
6343cl Klimmen
045-5753111
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: VAKANTIE met uw hond ARDENNEN survival enz.
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Overige Dieren

 • Bijna failliet? Bijna failliet ? Omzet verhoging nodig ? Geld nodig ? Wij kunnen u echt helpen ! Interesse ? Tel: 0900-327966639 (NL & B) 0031-85-0250018 (vanuit buitenland) E: elena.tutunaru@falconbanking.com website: www.falconbanking.com
  Gratis 01-08
  2017
 • Bijna failliet? Bijna failliet ? Omzet verhoging nodig ? Geld nodig ? Wij kunnen u echt helpen ! Interesse ? Tel: 0900-327966639 (NL & B) 0031-85-0250018 (vanuit buitenland) E: elena.tutunaru@falconbanking.com website: www.falconbanking.com
  Gratis 19-07
  2017
 • Marmoset Apen
  Marmoset Apen We hebben twee prachtige Finger Marmoset Apen, een mannetje een vrouwtje. Ze zijn eigenlijk heel schattig en speels, maar houdt ook van om te ontspannen. als je geïnteresseerd bent zal ik bereid om extra foto's te sturen zijn.
  300,- 01-11
  2016
 • Goed opgeleide kapucijnapen
  Goed opgeleide kapucijnapen Kleine, leuke en gezonde Lovable goed opgeleide kapucijner apen, 13 weken oud, heel gezond. Alle medische dossiers beschikbaar. Gastvrij, erg speels en sociaal. Zal uw familie beste metgezel te maken. Verwacht volwassen gewicht is 3,6 £.
  300,- 01-11
  2016
 • Lovely Siberian X Maine Coon Boy
  Lovely Siberian X Maine Coon Boy Siberische x Maine Coon jongen absoluut prachtig met een verbazingwekkende persoonlijkheid. Gelukkig, speels, vriendelijk, zindelijk, en gebruikt om kinderen. Aanbiedingen geaccepteerd.
  Gratis 29-11
  2015
 • Persian Kittens
  Persian Kittens Geregistreerd Perzisch kittens, uit PKD negatieve ouders.Alle kittens worden volledig verlaten gevaccineerd, gechipt, verzekerde met volledige stamboom en registratie documentatie.Kittens zijn alleen huisdier en zal zijn op de niet-actieve register.
  Gratis 29-11
  2015
 • Marvelous kapucijnapen te koop
  Marvelous kapucijnapen te koop Marvelous kapucijnapen te koopKapucijnapen. Topkwaliteit apen, 19 weken oud, heel gezond. Alle medische dossiers beschikbaar. Gastvrij, speels en zeer sociaal. Zal uw familie beste metgezel te maken. Indien u interesse hebt contact met mij op voor meer in
  200,- 20-11
  2015
 • Marmoset Apen
  Marmoset Apen Marmoset ApenWe hebben twee prachtige Finger Marmoset Apen, een mannetje een vrouwtje. Ze zijn eigenlijk heel schattig en speels, maar houdt ook van om te ontspannen. als je geïnteresseerd bent zal ik bereid om extra foto's te sturen zijn.
  200,- 20-11
  2015
 • kittens
  kittens dag allemaal ik heb te koop 2 raszuivere mainkoonkittens vader en moeder zijn ook raszuiver wonen gezellig in huis hebben een gezondheidsverklaring zijn ingeent zook de kittens hun zijn ook ontwormd vlo vrij zindelijk maar bovenal zeer lief en aanhankelij
  250,- 23-06
  2011
 • HEPA luchtreiniger tegen stof en nare luchtjes
  HEPA luchtreiniger tegen stof en nare luchtjes Last van luchtjes of stof van uw huisdieren? Koop een luchtreiniger van ProAirTech met 7 filters en ionisator om weer frisse gezonde lucht te ademen. ProAirTech luchtreinigers zijn als beste uit de test gekomen en zijn zeer energiezuinig en krachtig. Bezo
  159,- 22-06
  2014