• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Tweedehands Gigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Tweedehands Gigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Tweedehands Gigant
Je bent hier:

ICT STUDENT MAAKT WORDPRESS WEBSITES VANAF €99,99

99,99
Aangeboden
Donderdag 8 juni, 2017

GOEDKOOP WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN | €99,99

Wilt u goedkoop een mooie WordPress website laten maken voor uw bedrijf? WIj kunnen al vanaf €99,99 ex btw een hele mooie WordPress website maken voor uw bedrijf wanneer de website bij ons wordt gehost.

Wij werken voor de bouw van WordPress websites met het Divi theme van Elegant Themes. Wij installeren dit theme en de Divi Booster plugin gratis voor u, wanneer u een website bij ons koopt. Bij elkaar kosten dit theme en deze plugin $80 dollar. En dat hoeft u niet te betalen bij ons.

Hoe werkt dit?

Stap 1.

U selecteert een mooi ontwerp uit op de website van Divi Theme Examples.

http://www.divithemeexamples.com/divi-theme-showcase/

Deze website heeft honderden ontwerpen van hele mooie Divi Theme websites waar u uit kunt kiezen.

Enkele voorbeelden van Divi theme ontwerpen:

http://www.thegoodisgood.com/

http://qualitywaterservices.com/

http://www.lorraineclaire.com/

http://www.poopatrol.com.au/

http://lynnkwagner.com/

Stap 2.

U levert alle informatie die wij nodig hebben bij de bouw en configuratie van uw site aan. Teksten per pagina apart in een Word document. Fotos in de juiste afmetingen, etc.

Hiervoor krijgt u bij de start van het project een vragen lijst document van ons..

Stap 3.

Wij bouwen en controleren de site op basis van de door u aangeleverde informatie en uw site is heel snel online en operationeel.

Wij kunnen uw website natuurlijk ook verder uitbreiden met extra functies, de kosten voor het uitbreiden van de standaard WordPress website vindt u op onze website.

De kosten voor het hosten van een WordPress website zijn €60,00 ex btw per jaar bij ons. Wij kunnen de website ook installeren op de hosting server van een derde en de kosten hiervoor zijn eenmalig €50,00 ex btw.

Wij helpen u ook graag met de zoekmachine optimalisatie, het onderhoud en het beheer van uw website. Na de bouw van uw website hoeft u dus niet opzoek naar een nieuwe partij. Voor een kleine vergoeding kunnen wij ervoor zorgen dat uw website snel bezoekers krijgt. Dit doel bereiken wij door gratis advertenties en forum berichten online te plaatsen en uw website te promoten op social media.

Ook helpen wij u graag bij het uploaden van productinformatie en het wekelijks of maandelijks maken van back ups.

Een goede WordPress webwinkel hoeft niet duur te zijn. U kunt voor een goedkope prijs al een hele mooie webshop laten maken.

Volgende
ICT STUDENT MAAKT WORDPRESS WEBSITES VANAF €99,99
Sandra Viesser
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: ICT STUDENT MAAKT WORDPRESS WEBSITES VANAF €99,99
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Diensten - Computer en Internet experts

 • powder, pills and capsule of potassium cyanide for sale
  powder, pills and capsule of potassium cyanide for sale We manufacture and distribute Potassium Cyanide which is a colorless crystalline compound with the chemical formula KCN. Our potassium cyanide is known for its extreme and exceptional quality, chemical gilding and buffing properties. Our priority is custo
  100,- 22-04
  2018
 • Computer opschonen voor slechts €29,50 All-in
  Computer opschonen voor slechts €29,50 All-in Computer-opschonen.nl (Bouwman ICT-Web) staat dagelijks klaar, voor zowel bedrijven als particulieren, die direct professionele computerhulp nodig hebben bij een computerprobleem. Via onze computerhulp op afstand software lossen wij bijna alle computerpro
  29,50 24-08
  2015
 • SERIEUZE LINKPARTNER VINDEN ???
  SERIEUZE LINKPARTNER VINDEN ??? Bent u ook op zoek naar een SERIEUZE LINKPARTNER, om links gratis uit te wisselen? Ik beheer 9 drukbezochte websites met een hoge plaats bij Google, te weten: http://darmspoelen.jouwpagina.nl  met titel: Darmspoeling~Colonhydrotherapie http://universeel-g
  N.V.T. 30-12
  2010
 • Geld verdienen met je website gratis Via Mijncash.nl kunnen webmasters en zelfs mensen zonder website veel geld verdienen! Bij mijncash.nl kunt u een linker op hun website plaatsen waar 10 + 1 links in staan. Uw eigen bezoekers kunnen via uw website goedkoop grootschalig adverteren door hun
  Gratis 21-05
  2009